OWN Projects

OWN staat voor zelfstandig, een eigen kijk op ontwikkelen en het eigen maken van projecten.

Gegroeid door jarenlange ervaring voor de toonaangevende werkgevers Le Clercq Planontwikkeling, Lavertuur Planontwikkeling en Van Wijnen Projectontwikkeling West, tot het in 2017 echt het juiste moment bleek om dit als zelfstandige voort te zetten.

Het gezicht achter OWN Projects ben ik, Coen Klijsen, een toegewijde projectontwikkelaar met een duidelijke doelstelling en werkwijze. 

 

OWN aanpak

Volledige toewijding hebben om binnen een project het hoogst mogelijk resultaat te boeken op niveau van haalbaarheid, uitvoerbaarheid, verkoopbaarheid, planning en kwaliteit. Het hebben en behouden van totale betrokkenheid van initiatief tot oplevering. De wens van opdrachtgevers en eindgebruikers centraal stellen en dit vertalen naar een haalbaar plan.

Innovatief en oplossingsgericht denken en handelen zonder vast te houden aan klassieke denkpatronen. Dingen doen omdat ze altijd zo gaan is iets wat er bij mij niet ingaat. Juist door buiten die gebaande paden te durven lopen ontdek je de beste, nieuwe routes.

Graag werk ik samen met ambitieuze bedrijven en mensen met aanvullende vaardigheden waardoor een goede mix ontstaat. Als je een gedeelde passie bij elkaar brengt dan ontstaan er mooie dingen, daar ben ik van overtuigd.

 

Over Coen

Ik ben een gedreven, sociaal en energiek persoon met een frisse blik op ontwikkeling. Daar waar techniek en commercie samenkomen weet ik de juiste vertaalslag naar een haalbaar en verkoopbaar plan te maken. Doelstellingen van de opdrachtgever, klant en organisatie staan daarbij voorop.

Door kritisch te zijn naar mezelf en anderen houd ik het projectteam scherp, gemotiveerd en geïnspireerd zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

Soms kan ik best eigenwijs zijn. Dit uit zich echter op een positieve manier, doordat ik hiermee ook scherp naar anderen en mezelf blijf. Zo bereik je immers het beste resultaat.

Uiteraard laat ik mij ook graag door anderen informeren, inspireren en overtuigen.

 

Zie mijn uitgebreide profiel op LinkedIn, kijk op Facebook of stuur me een bericht.